doorAnnelies

Werkende, werkzoekende of ZZP’er met een beperking in coronacrisis?

Heb je zorgen over je inkomen?

De huidige coronacrisis raakt ons allemaal. Familie, kennissen die ziek zijn, thuiswerken, kinderen die niet naar school kunnen. Verjaardagen en begrafenissen die anders zijn. In het leven met een lichamelijke beperking of chronische ziekte  merken we sowieso goed wat het is om geconfronteerd te worden met een laag inkomen of met eenzaamheid en machteloosheid. Als ervaringsdeskundigen weten we dat het niet niks is.

Wij willen je daarom juist nu graag een steuntje in de rug bieden.

Online borrel

Graag nodigen we je uit voor een online ‘borrel’. Hierin willen we een platform bieden om met elkaar in gesprek te gaan over waar je tegenaan loopt in je leven en werk, in loondienst of als zelfstandige op dit moment. En in hoeverre deze tijd je beangstigt of juist krachtiger maakt. Het lijkt ons heel leuk je online te ontmoeten! En zinvol, je kunt elkaar helpen om tips uit te wisselen bijvoorbeeld.

Hoe?

Vanaf je pc, laptop, tablet of telefoon kun je meedoen. Ben je niet handig op de digitale snelweg. Laat je daar niet door tegenhouden. Wij helpen je met eventuele technische problemen. Werken met Zoom is heel makkelijk.

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan via R.hoelen@solgu 06-20915820 en je ontvangt van ons een Zoom link om deel te nemen. Wij laten je dan weten wanneer de bijeenkomst plaatsvindt.

Voel je vrij om deze uitnodiging te delen binnen Utrecht!

Bron: Solgu.nl

Deel dit bericht: