Vanaf donderdag 16 juli hoeft u uw reis niet meer 48 uur van te voren te boeken!
Reizen die u boekt vertrekkend op woensdag 15 juli en eerder dient u nog steeds 48 uur van te voren te boeken. Reizen die u boekt vertrekkend vanaf donderdag 16 juli kunt u weer boeken zoals voor de Coronacrisis. Dit wil zeggen: u kunt tot 21.00 uur de avond voor vertrek kosteloos een reis bestellen. Na 21.00 uur de avond voor vertrek tot een uur voor aanvang van uw reis kunt u nog steeds een reis bestellen, maar hiervoor brengen wij €3,00 reserveringskosten in rekening. De overige tijdelijke spelregels blijven nog wel gelden.

De volgende spelregels blijven, ook na deze versoepeling, nog gelden:

  • Reis alleen als u geen klachten heeft;
  • Bij het boeken van uw reis stellen wij u enkele gezondheidsvragen om te bepalen of wij u veilig kunnen vervoeren;
  • Bij het boeken van uw reis kan er gevraagd worden of wij u na afloop van uw reis mogen bellen om naar uw ervaring te vragen;
  • Tijdens de reis dient u een mondkapje te dragen. De eisen die gesteld worden aan uw mondkapje staan gelijk aan de eisen die gelden voor mondkapjes in het OV. Dit betekent dat een mondkapje gekocht of zelf gemaakt toegestaan is. Maar dat wij uw kraag, uw sjaal of een mondkapje gemaakt van een sok niet toestaan.

Wanneer u om medische redenen geen mondkapje kunt dragen, dan kunt u contact opnemen met Valys. Samen met u en de vervoerder bekijken wij dan de mogelijkheden om alsnog op een veilige wijze in uw vervoersbehoefte te voorzien.

De chauffeurs dragen een mondkapje als er geen fysieke afscheiding tussen hen en u geplaatst is. Daarnaast reinigen zij tussen de ritten door de contactpunten van de taxi. Als de chauffeur u op komt halen en u heeft klachten (verkoudheid, hoesten, etc.) dan mag hij besluiten u niet te vervoeren.

Als u vragen heeft over de versoepeling of over de tijdelijke spelregels in het Valysvervoer, dan kunt u contact opnemen met de Valys Klantenservice. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer: 0900 9630. Ook kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 20.00 uur met hen chatten via: www.valys.nl.

Met vriendelijke groet,
Valys

Bron: Valys

Deel dit bericht: