Het kabinet heeft (opnieuw) maatregelen genomen met betrekking tot het coronavirus, gelukkig heeft dit geen directe invloed op het Valysvervoer. Wij vinden het wel belangrijk om u te informeren over de nog altijd geldende regels en richtlijnen met betrekking tot het vervoer.

Het is nog steeds verplicht om tijdens de rit een mondkapje te dragen, voor zowel u als uw medepassagiers en de chauffeur. De chauffeur hoeft geen mondkapje te dragen als er een fysieke afscheiding tussen u en hem geplaatst is. Als u om medische redenen geen mondkapje kunt dragen, vragen wij u dit direct bij het boeken van de rit aan te geven. Onze medewerkers bekijken dan samen met u hoe wij op passende wijze in uw vervoersbehoefte kunnen voorzien.

Tijdens het boeken van uw rit(ten) stellen onze medewerkers u enkele gezondheidsvragen. Dit doen wij om te bepalen of wij u veilig kunnen vervoeren.

Uw ritten kunnen gecombineerd uitgevoerd worden, dit betekent dat het ook kan voorkomen dat u met meerdere personen op de (achter)bank zit. Wij proberen dit echter, samen met onze vervoerders, zoveel mogelijk te beperken.

Deze regels zijn in lijn met het protocol dat de vervoersector op basis van adviezen van het OMT en het RIVM heeft opgesteld (https://www.knv.nl/coronaprotocollen).

De chauffeur reinigt het voertuig regelmatig en ventileert zoveel mogelijk. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat wij u veilig en verantwoord naar uw bestemming kunnen brengen. Het reizen met Valys tijdens de Coronatijd wordt door 99% van de reizigers als veilig en vertrouwd ervaren!

Als u vragen heeft, dan staat onze klantenservice u op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur graag te woord via telefoonnummer 0900 – 9630. Ook zijn zij op werkdagen tussen 9.00 en 20.00 uur bereikbaar via de chatfunctie op http://www.valys.nl en het is 24/7 mogelijk om uw vraag online te stellen via het contactformulier op de website.

Met vriendelijke groet,

Valys

Bron: Valys

Deel dit bericht: