Op donderdag 21 januari is bekend gemaakt dat er vanaf zaterdag 23 januari tussen 21.00 en 4.30 uur een avondklok van toepassing is. Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 9 februari.
Deze maatregel heeft ook gevolgen voor het Valysvervoer. U kunt nog steeds ritten bestellen, echter moet u vanaf zaterdag 23 januari om uiterlijk 21.00 uur op uw bestemming zijn. Iedereen moet tussen 21.00 en 4.30 uur binnen blijven. Alleen als dat noodzakelijk is, bijvoorbeeld bij een calamiteit, mag iemand tussen 21.00 en 4.30 uur buiten zijn. Zie voor meer informatie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/avondklok

Houdt u er rekening mee dat het dragen van een mondkapje in de taxi nog altijd verplicht is. Wanneer dit voor u om medische redenen niet mogelijk is, vragen wij u dit bij het boeken van de rit kenbaar te maken. Onze medewerkers zoeken dan samen met u en de vervoerder naar een passende oplossing.
De chauffeur reinigt het voertuig regelmatig en ventileert zoveel mogelijk. Hierdoor kunt u veilig en verantwoord naar uw bestemming worden gebracht.

Uw ritten kunnen gecombineerd uitgevoerd worden, dit betekent dat het kan voorkomen dat u met meerdere personen op de (achter)bank zit. Valys probeert dit echter zoveel mogelijk te beperken. Deze regels zijn in lijn met het protocol dat de vervoersector op basis van adviezen van het OMT en het RIVM heeft opgesteld (https://www.knv.nl/coronaprotocollen/).

Als u vragen heeft, dan staat de Valys klantenservice u op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur graag te woord via telefoonnummer 0900-9630. Ook zijn zij op werkdagen tussen 9:00 en 20:00 uur bereikbaar via de chatfunctie https://www.valys.nl/. Het is 24/7 mogelijk om uw vraag online te stellen via het contactformulier op de website.

Deel dit bericht: